Ceremoniemeesters

image
Onze ceremoniemeesters zorgen voor een vlekkeloze coördinatie van uw huwelijksdag. Zij zorgen ervoor dat de planning van uw huwelijksdag, volgens een vooraf afgesproken scenario, perfekt wordt uitgevoerd.

Enkele weken voor uw huwelijk wordt een volledig dagoverzicht opgesteld. Er worden afspraken gemaakt i.v.m. starturen van taxi's of bruidswagen, vastleggen van de volgorde van de suiteleden, volgorde van de suitewagens, aanduiden plaatsen in gemeentehuis of kerk, bespreking suitekeuze van het bruidspaar, planning fotoreportage, ...

Op uw huwelijksdag zorgen wij ervoor dat de gemaakte afspraken tot in de details worden uitgevoerd. Naast het volgen van uw draaiboek zorgen wij ook voor o.a.:
  • bediening drank en hapjes bij de bruid thuis;
  • opsteken corsages (bloemen op kleding) of vastmaken pochettes;
  • geven van een woordje uitleg over hoe de ceremonieregels best uitgevoerd worden: wie loopt waar, hoed vasthouden, handschoenen, ...
  • opstellen suiteleden + begeleiding naar de wagens;
  • aanduiden plaatsen in stadhuis of kerk;
  • uitdelen misboekjes;
  • rituelen tijdens misviering (rechtstaan, zitten, knielen, begeleiding, offerande en communie, aanbrengen trouwringen, volgen van de getuigen, ...)
  • na de misviering hulp bij aannemen en opbergen bloemen of geschenkjes, hulp bij de snoepmand, ...
Indien de receptie onmiddellijk na de huwelijksviering begint, helpen wij ook bij de opstelling van de suiteleden in de feestzaal. Aangezien de meeste feestzalen over eigen opgeleide mensen beschikken die onze taken overnemen, eindigt de taak van de ceremoniemeester bij de aanvang van de receptie.

Prijs ceremoniemeester: 225 euro
In deze prijzen zijn inbegrepen: 1 voorafbespreking thuis en 3 uren tijdens de huwelijksdag.
Extra uren aan 30 euro per uur.
Deze prijzen gelden ENKEL voor de regio Vlaamse Ardennen. Buiten deze regio kan de prijs aangevraagd worden.

U kan steeds vrijblijvend een afspraak maken. Elke maandagavond is er een ceremoniemeester aanwezig. Afhankelijk van uw wensen en opmerkingen kan hij een vrijblijvende prijsofferte opmaken.