Taxi's

Wij beschikken over 15 wagens; personenwagens, volumewagens en minibusjes (tot 8 personen). Binnen ons wagenpark beschikken wij momenteel over verschillende types: Mercedes E-klasse, Volkswagen Sharan, Ford Tourneo, VW Transporter en Ford S-max! Onze wagens worden tijdig vervangen (maximum 4 jaren) om steeds aan de vernieuwende trends in design, comfort en techniek te voldoen. Al onze wagens zijn uiteraard voorzien van ingebouwde GSM telefoon, boordcomputer, gps navigatie en airco. Als extra troef hebben wij steeds chauffeurs die bovenop het Nederlands ook Frans, Engels en Duits spreken.

 

Wij zijn 7 dagen op 7 bereikbaar van 's morgens 6 uur tot 's avonds 23 uur (nachtritten na reservatie). Vanaf heden zijn wij in het weekend op vrijdag- en zaterdagnacht 24 uur op 24 uur beschikbaar - ook zonder reservaties. Reservaties garanderen wel een stipte uitvoering! Nachtritten tijdens de weekdagen worden enkel uitgevoerd na reservatie!

 

Naast de plaatselijke taxiritten rijden wij uiteraard ook naar verdere bestemmingen (o.m. luchthavens van Zaventem, Lesquin (Rijsel), Amsterdam (Schiphol), de stations zoals Brussel, Rijsel, ...) Voor ophaling van uw cliënten in station of luchthaven maken wij graag een naambordje van uw firma of cliënt. Wij maken, afhankelijk van de bestemming, ook vaste prijzen.


U kan vooraf een taxi telefonisch reserveren via ons telefoonnummer 055/313131, via fax 055/300404, per mail info@taxidemeyer.be  of via het reservatieformulier.

 

Er kan steeds betaald worden via facturatie aan uw bedrijf of rechtstreeks aan de chauffeur in contanten of met VISA, MASTER CARD, DINERS CLUB of AMERICAN EXPRESS.

 

Tijdens de drukke feestperiode rond Kerstdag en Nieuwjaar kan u dag en nacht op ons rekenen. Omwille van de drukke periode hadden wij graag ook een reservatie vooraf. 

 

Taxi-service 'glaasje op ...': Klik hier voor meer informatie.

Taxi-kadobon, hét originele geschenk: Klik hier voor meer informatie.

 

Vanaf eind 2014 biedt Taxi De Meyer, samen met Stad Oudenaarde, aan de Oudenaardse 65-plussers de mogelijkheid tot het nemen van een taxi abonnement. Lees er alles over.