Onze taxidiensten

Wij vragen om steeds vooraf te reserveren.  Enkel op die manier kunnen wij iedereen op een stipte en correcte manier veilig naar huis brengen.   

Wanneer zijn we bereikbaar?

7 dagen op 7 van 6u tot 22u. Vrijdag- en zaterdagnacht zijn we 24 op 24 bereikbaar. Ritten op andere dagen na 22u enkel na voorafgaande reservatie. U kan uiteraard steeds bellen, maar wij kunnen de goedkeuring van uw aanvraag niet garanderen. Bij een te drukke vaste planning worden geen extra telefoons meer opgenomen!

Voorzien van alle comfort

Al onze wagens beschikken over een ingebouwde telefoon, een boordcomputer, airconditioning en GPS navigatie.

Feest- en zondagen

Ook op zon- en feestdagen (+ Kerstavond en oudejaar) wordt er enkel met vaste reservaties gewerkt. Op die manier garanderen wij steeds stipte en correcte uitvoeringen van uw aanvragen.

Onderhoud van onze wagens

Onze wagens worden om de vier jaar vervangen om aan de nieuwste trends in design, comfort en techniek te voldoen.

Onze topweekends

Op de zondagavond van de Ronde van Vlaanderen en tijdens de Bierfeesten komen wij doorlopend terug naar de parking van de politie in Oudenaarde + het Kwaremontplein.

Prijzen taxidienst


Voor vaste bestemmingen zoals luchthavens worden 'vaste' tarieven gerekend.
Zie hiervoor de pagina luchthavenvervoer

Regio centrum Oudenaarde
naar aanpalende gemeentes

Doordeweeks: €10/rit
Op zon- en feestdagen: €12,5/rit
's Nachts (middernacht tot 6u): €15/rit

buiten centrum Oudenaarde (geen stadsritten)

Onze wagens rekenen steeds de afstand van startplaats Oudenaarde tot eindplaats Oudenaarde. Hiervoor rekenen wij €0,90 per kilometer. Indien de taxichauffeur na aankomst dient te wachten voor een terugrit, rekenen wij €30/per uur.

Service 'glaasje op'

Na een mooie dag vol plezier (met de daarbijbehorende extra drankjes) kan u door onze taxi's naar huis gebracht worden. Wij zorgen ervoor dat ieder op een veilige manier zal thuis geraken. 

Denk eraan om uw nachtritten steeds vooraf te reserveren! Bel ons nu op het nummer 055 31 31 31.

Vaste shuttle service

U organiseert een (groot) feest maar u heeft geen idee wanneer uw gasten naar huis willen vertrekken? Reserveer een of meerdere busjes van een vooraf bepaald start- tot einduur. Wij brengen uw gasten naar huis en keren dan direct terug naar uw locatie. 

Voor lokale bestemmingen regio groot Oudenaarde (bv feestzaal naar hotel en terug) werken we aan vaste shuttle prijzen van € 60/uur. Voor bestemmingen die buiten groot Oudenaarde liggen worden de vaste taxi-tarieven berekend.


Taxi De Meyer

Broekstraat 107 . Oudenaarde
T 055 31 31 31 . F 055 30 04 04