Onze ceremoniewagens

De grote dag? Op zoek naar ceremoniewagens? Onze ceremoniemeester zorgt ervoor dat uw dag onvergetelijk wordt! U hoeft u geen zorgen te maken over de organisatie, enkel maar genieten.

Aankleding van de wagen

De busjes worden gedecoreerd met witte lintjes.

Een totaaloplossing voor uw ceremonie

Wij geven u een totaaloplossing voor de ceremonie van jouw huwelijk. Onze ceremoniemeester zorgt ervoor dat alles vlot verloopt tijdens uw grote dag.

Binnen een straal van 35 km rond Oudenaarde

Onze wagens kunnen alleen gehuurd worden binnen een straal van 35 km rond Oudenaarde. Contacteer ons gerust indien u twijfelt over de afstand tot uw locatie.

Prijzen ceremoniewagens en -meester

ceremoniewagens

Prijs per wagen komt neer op €175 (30km en 3u inbegrepen). Extra kilometers aan €1,5/km (Kilometers worden berekend van startplaats bij u tot eindplaats bij u) en extra uren aan €50/uur.

Luxe uitvoering: donkere ruiten, zwarte bumpers, magiczwart, full airco ...
 

ceremoniemeester

Voor meer informatie over onze ceremoniemeester, kan u ons altijd vrijblijvend contacteren.

De ceremoniemeester

Op een professionele manier wordt alles op voorhand tot in detail besproken. Omdat geen twee huwelijken identiek zijn, is er naar aanleiding van uw huwelijk heel wat te bespreken. Tijdens een eerste samenkomst worden alle wensen en idee├źn besproken en wordt stap per stap uitgelegd hoe de huwelijksdag in elkaar zit. Uiteraard ligt de nadruk op de persoonlijke inbreng van het koppel. Daarnaast delen wij graag onze eigen ervaringen met jullie, om op die manier tot een succesvolle planning te komen.

Op basis hiervan wordt een draaiboek opgemaakt. Dit draaiboek wordt aan de bruid en bruidegom voorgesteld, en kan uiteraard aangepast worden naargelang de wensen van het koppel.

Met het draaiboek, zorgen wij op de dag zelf, voor een zorgeloze huwelijksdag. Naast het volgen van uw draaiboek zorgen wij o.a. ook voor: de bediening van drank en hapjes bij de bruid thuis, het opsteken van de corsages of het vastmaken van de pochettes, het opstellen van de suiteleden en de begeleiding naar de wagens, het uitdelen van de misboekjes, ...

Contacteer ons gerust voor meer informatie omtrent onze ceremoniemeesters en hun taken.

Taxi De Meyer

Broekstraat 107 . Oudenaarde
T 055 31 31 31