Ziekenvervoer

In samenspraak met de meeste mutualiteiten, ziekenhuizen en verzekeringsinstellingen binnen onze regio (Vlaamse Ardennen), kan u bij ons terecht voor zittend ziekenvervoer en rolstoelvervoer. Liggend vervoer is bij ons niet mogelijk.

Vervoer naar jouw ziekenhuis

Wij verzorgen het vervoer van patiënten naar alle ziekenhuizen doorheen België (Gent, Leuven, Antwerpen, Brugge, Brussel). Vraag gerust meer informatie!

Op geneeskundige controle?

Op controle en u kan zelf niet met de auto rijden? Maak dan gebruik van onze taxidienst. Meer info kan u verkrijgen via uw werkgever of arbeidsgeneesheer.

Het ziekenfonds springt bij

Wij geven u graag de nodige informatie hierover. U kan ook steeds contact opnemen met Mutas via 078/159595. Daar kan u informeren wat de prijs voor het ziekenvervoer bedraagt en of er al dan niet tussenkomst van uw mutualiteit is.

Arbeidsongeval?

Ook voor vervoer naar aanleiding van een (arbeids)ongeval kan u bij ons terecht. De meeste verzekeringen betalen hiervoor de taxikosten terug. Informeer vooraf even via uw werkgever en/of verzekering.

Prijzen ziekenvervoer

Ziekenvervoer doorheen België

Met de meeste mutualiteiten en verzekeringen hebben we contracten en overeenkomsten. Zij bepalen zelf hun tarieven. Voor meer informatie hierover, mag u steeds vrijblijvend met ons contact opnemen.

Taxi De Meyer

Broekstraat 107 . Oudenaarde
T 055 31 31 31