Onze vervoersdiensten

Wij vragen om steeds vooraf te reserveren.  Enkel op die manier kunnen wij iedereen op een stipte en correcte manier veilig naar huis brengen.   

Wanneer zijn we bereikbaar
en beschikbaar

7 dagen op 7 van 6u tot 20u. Door de drukke weekplanningen in kader van het ziekenvervoer is het niet langer mogelijk om 24 uur op 24 beschikbaar te zijn. 

Voorzien van alle comfort

Al onze wagens beschikken over een ingebouwde telefoon, een boordcomputer, airconditioning en GPS navigatie.

Zon- en feestdagen

Ook op zon- en feestdagen wordt er enkel met vaste reservaties gewerkt. Op die manier garanderen wij steeds stipte en correcte uitvoeringen van uw aanvragen. Op Kerstavond en oudejaarsavond wordt er uitzonderlijk nog 's nachts gereden, ook enkel mits reservatie vooraf. 

Onderhoud van onze wagens

Onze wagens worden om de vier jaar vervangen om aan de nieuwste trends in design, comfort en techniek te voldoen.

Prijzen vervoersdienst


Voor vaste bestemmingen zoals luchthavens worden 'vaste' tarieven gerekend.
Zie hiervoor de pagina luchthavenvervoer

Regio centrum Oudenaarde
naar aanpalende deelgemeentes

€15/rit
 

buiten centrum Oudenaarde (geen stadsritten)

Onze wagens rekenen steeds de afstand van startplaats Oudenaarde tot eindplaats Oudenaarde. Hiervoor rekenen wij €1 per kilometer voor gewoon vervoer en €1,2 per kilometer voor rolstoelvervoer. Indien de taxichauffeur na aankomst dient te wachten voor een terugrit, rekenen wij €40/per uur.

Vaste shuttle service

U organiseert een (groot) feest maar u heeft geen idee wanneer uw gasten naar huis willen vertrekken? Reserveer een of meerdere busjes van een vooraf bepaald start- tot einduur. Wij brengen uw gasten naar huis en keren dan direct terug naar uw locatie. 

Voor lokale bestemmingen regio groot Oudenaarde (bv feestzaal naar hotel en terug) werken we aan vaste shuttle prijzen van €75/uur. Voor bestemmingen die buiten groot Oudenaarde liggen worden de vaste tarieven berekend.

Taxi De Meyer

Broekstraat 107 . Oudenaarde
T 055 31 31 31 . F 055 30 04 04