advertentie in de krant van

Wie zijn wij?

Taxi De Meyer is opgericht in 1923, door grootvader Georges De Meyer. De allereerste vestiging zat in de onmiddellijke omgeving van het Oudenaards station. Later voegde zijn zoon Roger, en kleinzonen Eric en Dick, zich bij het bedrijf en na verloop van tijd groeide het taxibedrijf uit tot meer dan alleen taxiritten. Ook luchthavenvervoer en het ceremoniewagenpark werden een heuse beleving. Vanaf 1995 had taxi De Meyer ook een eigen ceremoniemeester ter beschikking.

In november 1997 overleed een van Georges' zonen, Roger. Hij stond als het ware aan de wieg van het taxibedrijf en kan beschouwd worden als de grote bezieler, opbouwer en de drijvende kracht achter het bedrijf. Roger zijn zoon Eric was eveneens betrokken in een auto-ongeluk en moest een stap terugzetten. Na deze moeilijke periode komt de zaak in handen van de jongste zoon Dick, bijgestaan door zijn echtgenote Els.

De taxizaak breidt steeds verder uit en het familiebedrijf De Meyer wordt 'officieel' een echt bedrijf. In juli 2006 wordt de vennootschap taxi's De Meyer BVBA dan ook opgericht.

Momenteel beschikken we reeds over meer dan 16 wagens en binnen ons bedrijf zijn reeds 35 mensen tewerkgesteld. Op die manier zorgen wij ervoor dat we ons cliënteel dag en nacht een stipte en correcte service kunnen aanbieden. Vanaf 1 maart 2018 kregen we met Stien, de oudste dochter van Dick, binnen het bedrijf opnieuw versterking op het bureau. Zij is de eerste medewerker van de vierde generatie De Meyer.

Taxi De Meyer

Broekstraat 107 . Oudenaarde
T 055 31 31 31 . F 055 30 04 04